1.000.000 berekeningen met SNG Rekenmodule BVV

vrijdag 14 januari 2022

Vorig jaar, op 1 januari 2021 is de rekenmodule van SNG in productie gegaan. Inmiddels zijn er al meer dan 1 miljoen berekeningen van de beslagvrije voet uitgevoerd met behulp van de SNG Rekenmodule BVV.

Op 2 januari 2022 is een nieuwe release van de SNG Rekenmodule BVV in productie genomen. De specificaties van het Ketenbureau zijn doorgevoerd, de normwaarden aangepast en de nieuwe versie van de rekenmodule is correct geïmplementeerd door de leveranciers en in gebruik genomen door haar klanten/beslagleggers.

De livegang van de ModelMededelingService (MMS), ook op 2 januari 2022, is voorspoedig verlopen. Mede dankzij deze nieuwe toevoeging is het implementatie- en acceptatieproces efficiënt verlopen.

SNG heeft de oplossing voor issue 155 volgens specificaties in de rekenmodule opgenomen. De SNG Rekenmodule BVV voorziet in het arbeidsvoorwaardenbedrag en geeft inzicht in tussentijdse resultaten.

Samen met de keten, het Programma vBVV en de softwareontwikkelaars werken we aan de doorontwikkeling van de rekenmodule en voorzieningen voor de Keten voor Derdenbeslag. We zijn trots te kunnen bijdragen aan maatschappelijke vooruitgang.